Ervaar de natuur als spiegel

Natuurwandeling: Ervaar de rust en symboliek van de natuur

Onze B&B t’ Achterhuuske en mijn praktijk voor Natuurcoaching liggen aan het Pieterpad, waar wekelijks tientallen wandelaars voorbij lopen. Wandelen in de natuur biedt ontspanning, helpt het hoofd leegmaken en brengt je innerlijk in beweging. Al wandelend krijgen we inzichten, inspiratie en ontstaan er nieuwe voornemens. De natuur houdt ons als het ware een spiegel voor zonder dat wij ons dat bewust zijn. Om deze werking van de natuur te verdiepen en oog te krijgen voor de symboliek, bied ik een inspirerende wandeling aan.

Vanuit mijn praktijk bied ik de mogelijkheid om samen de prachtige verscholen en romantische wandelpaadjes van Landgoed t’ Zelle te verkennen en kennis te maken met de ontspannende en spiegelende werking van de natuur. Afhankelijk van ieders interesse kan ik oefeningen aanbieden die de zintuigen wakker maken, het contact met de natuur verdiepen en toegang geven tot persoonlijke inzichten.

Door deze ervaring zal je de natuur op een andere manier leren zien en beleven!

Heb je interesse? Neem contact met mij op.

Ontspannen en onthaasten in de natuur vanuit onze B&B t’ Achterhuuske?

Voor gasten van onze B&B bied ik de mogelijkheid een arrangement te bespreken met mij als “natuurgids” en/of natuurcoach. Door mijn achtergrond in natuurbeheer weet ik veel te vertellen over de natuur. Als natuurcoach geeft ik je toegang tot de inspirerende werking van de natuur die oordeel loze en positieve inzichten kan geven.

Onze comfortabele B&B ’t Achterhuuske is te boeken via Bed and Breakfast Nederland. Het ligt aan het Pieterpad op het traject tussen Vorden en Zelhem en biedt een fijne plek voor een tussenstop in de natuur. Om uit te rusten, van de omringende natuur te genieten en de prachtige vogelconcerten. Als je geluk hebt zie je vanuit je luie stoel de reeën grazen. Deze plek is ideaal voor een rustdag, een dag om geheel te onthaasten, een stap op de plaats te maken en de beleving van ons mooie Coulisse landschap te intensiveren.

Aanbod 2024

Wandeling : “Kennismaking met de spiegelende werking van de Natuur”

Na een korte kennismaking lopen we het bos in op Landgoed t Zelle. Doen een aantal oefeningen die ons tempo vertragen en de werking van onze zintuigen versterken. We gaan de natuurlijke omgeving meer intens ervaren, beter zien, horen en ruiken. Op basis van een persoonlijke vraag en nieuwe oefeningen, ga je ervaren hoe de natuur jou helpt inzichten te krijgen.

Duur:  +/- 2 uur

Tarief 2024: 

  • Individueel  €30,-
  • 2 personen €20,- per persoon
  • 4 personen €15,- per persoon

Voor meer informatie neem contact op