Coaching in de natuur voor mantelzorgers

Sinds 2021 heb ik een nieuw aanbod van coaching in de natuur speciaal voor mantelzorgers.

Door mijn werk met mensen die getroffen worden door dementie of aanverwante ziekte, ontmoet ik ook de partners, kinderen en andere zorgzame betrokkenen die mantelzorg bieden.

Ook het leven van de mantelzorgers staat veelal in het teken van deze ingrijpende ziekte, die veel impact heeft op hun dagelijks leven, relaties en persoonlijke welzijn. Door mijn ervaring van dichtbij met de consequenties van dementie, kan ik een ondersteunende rol spelen in het persoonlijke en emotionele proces wat de mantelzorgers doormaken.

Ik bied mantelzorgers een luisterend oor, op een plek in de natuur die ontspanning biedt. Om even op adem te komen, zich gehoord en begrepen te voelen. Nieuwe energie en ideeën op te doen. Troost te vinden en goede moed te putten uit wat er besproken en gevoeld kan worden, al wandelend in de natuur. De symboliek van de natuur speelt daarbij een ondersteunende en verhelderende rol.

Flyer pagina 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyer pagina 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaring van een klant:

“Ik ben heel blij met onze gesprekken in de natuur. Kan mijn verhaal kwijt, mijn gevoel en hoe het met mij gaat. Mijn man is totaal de weg kwijt. Dit heeft hij niet verdiend. Daar heb ik het heel moeilijk mee. Ik herken mijn man niet meer. Jou kan ik alles vertellen en voel mij dan beter. Ik ben ook anders naar de natuur gaan kijken en put troost ook uit mijn eigen wandelingen in het bos. Ik zie meer en ervaar de symboliek en steun die dat kan bieden. Ben dankbaar.”